Dynamics_NAV_365_1klein.jpg

Shape4Business

Navision cursus365 Business Central cursus

 

Wilt u een Navision cursus volgen? Dat kan bij Shape4Business. Wij bieden diverse cursussen op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ter info: Navision is de oude benaming, 365 Business Central is de nieuwe benaming. Doordat wij al meer dan 15 jaar gespecialiseerd zijn in Dynamics 365 Business Central, kunnen wij u goed op weg helpen binnen dit programma. Op deze manier vertalen wij uw bedrijfsprocessen naar de juiste automatiseringsoplossing.

Door onze cursussen op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central, maken wij u wegwijs binnen deze software. U kunt beginnen met algemene gebruikerscursussen, indien u nog niet bekend bent met Navision. Mocht u deze cursus al gevolgd hebben, bieden wij ook diverse cursussen voor financiële administratie en logistieke afhandeling binnen Dynamics 365 Business Central.

 

Microsoft Navision cursus bij Shape4Business

Algemene 01 Introductie Cursus Business Central 365 (Gratis)

Deze cursus geeft uw meer informatie omtrent het gebruik zoals zoeken, filteren en personaliseren van Dynamics 365 Business central.

Financieel 01 Opzetten Rekeningschema, Dagboeken en de beginbalans (€55,-)

In deze training wordt u uitgelegd, hoe u het rekeningschema kunt inrichten, wat u kunt doen met het rekeningschema. Het gebruik van dagboeken en het boeken van uw beginbalans. Tevens de uitleg over het rekeningschema en de sub-administratie banken.
  • Snel schakelen, wij hebben grote expertise binnen het systeem;
  • Functieontwerp zelf ontwikkelen en ook direct opleveren;
  • Visueel ingericht;
  • Goedkoper vergeleken met de concurrentie.

Wilt u een of meerdere Microsoft cursussen volgen? Neem dan direct contact met ons op. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wat is Microsoft Dynamics 365 Business Central?</

 

Dynamics 365 Business Central staat bekend onder diverse namen. Eerst heette het programma Navision, toen werd het Dynamics NAV en nu gaat de software verder onder de naam Dynamics 365 Business Central. Dynamics 365 Business Central is een ERP- en boekhoudprogramma. Met deze intelligente bedrijfsapplicatie kunt u uw bedrijf op een efficiëntere manier leiden. Op deze manier behaalt u betere resultaten.

De software werkt aan de hand van voorspellende en AI-gestuurde inzichten. U kunt diverse oplossingen van 365 Business Central met elkaar combineren. Op deze manier heeft u precies de software die u nodig heeft, en niets meer of minder. De applicaties zijn gebundeld waardoor ze naadloos met elkaar samenwerken. U kunt Microsoft Dynamics 365 Business Central onder andere gebruiken voor verkoop, marketing, service, bedrijfsactiviteiten en commerce.

Diverse cursussen in Microsoft Dynamics 365 Business Central

 

Een Dynamics 365 cursus kan u goed helpen om verder bekend te raken in deze software. Indien u nog niet bekend bent met deze software, is een cursus voor Microsoft Dynamics een goede keuze. Ook indien u al bekend bent met het systeem maar er meer over wilt leren om uw bedrijfsprocessen nog meer te optimaliseren, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook dan is een Microsoft Dynamics cursus nog een goede optie.

Wij staan altijd voor u klaar op het gebied van Microsoft Dynamics Navision. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u alles zo optimaal mogelijk uit deze software haalt. Wij kunnen een cap fit analyse voor u uitvoeren. Op basis hiervan kunnen we een voorstel opstellen met aandachtspunten, verbeterpunten en verdere aanbevelingen. Zo haalt u het meeste uit de software, in combinatie van een Navision cursus.

Achtergrond van de cursussen

 

De cursussen die wij aanbieden zijn opgebouwd voor diverse disciplines, waarbij de training u stap voor stap door het proces loodst. De trainingen zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaringen op een best practice implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central en Microsoft Dynamics Navision.

Altijd dezelfde contactpersoon

 

Wij zijn een kleine organisatie en kunnen daardoor korte lijnen aanhouden met u als klant. U heeft bij ons altijd contact met dezelfde contactpersoon. Deze kan u helpen vanaf de analyse tot de uitvoering. Bij ons zult u merken dat wij altijd met u meedenken en voor u klaarstaan. Ook voor IT-projecten kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u hier in ondersteunen. Het is ons doel om een complete aanpak te bieden waarbij we uw bedrijfsprocessen stroomlijnen.

Diverse soorten bedrijven kunnen bij ons terecht en gingen u ook voor. Onze cursussen en oplossingen zijn al door diverse soorten groothandels en assemblage bedrijven overgenomen. Wij kijken graag met u mee wat wij voor u kunnen betekenen.

NEEMDIRECTCONTACT OP

Wilt u een Navision cursus aanschaffen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden u complete cursussen aan. Indien u nog vragen heeft, of meer informatie wenst, kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit doet u via de diverse contactmogelijkheden op de contactpagina.