Dynamics_NAV_365_1klein.jpg

Dynamics Business Central

Consultant

 
Business Central Consultant nodig? Hulp bij uw implementatie Business Central? Met jarenlange ervaring en expertise van Microsoft Dynamics Navision en Business Central, word in eenvoudige stappen uw implementatie van Business Central ontzorgd. Met bedrijfskundige en financiële achtergrond worden uw bedrijfsprocessen geanalyseerd en met “Best Practice” aanpak uw Business Central geïmplementeerd. Bent u op zoek naar een training Business Central, heeft u vragen over de financiële administratie, warehouse management of de productiemodule van Business Central, neem dan contact met ons op.

Online Trainingen voor Dynamics 365 Business Central. Implementatie en ondersteuning Microsoft Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central. Opzoek naar een onafhankelijke organisatie met ervaring en expertise binnen Microsoft Dynamics NAV of Business Central.

Dynamics Business Central heeft zijn oorsprong uit het product “Navision”, een van de eerste op windows werkende ERP-systeem. Na de overname door Microsoft en de nieuwe productstrategie is deze vervolgens hernoemd naar Microsoft Dynamics NAV. Voor de Cloud en internet-versie van het product is deze omgedoopt naar Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met de stabiele bron van functionaliteiten en techniek heeft het product zich ontwikkeld tot een online en on-premise ERP systeem voor het MKB.

Het aanschaffen en opstarten van de online-versie biedt voor velen de mogelijkheid voor een geïntegreerde oplossing binnen Office365. Maar het inrichten en implementeren van een ERP systeem heeft valkuilen. Waar moeten we starten, kunnen we starten met de basis en biedt de basis template wel de juiste oplossing. Wij als Shape4Business hebben van Navision tot Business Central ruime ervaring om u te ondersteunen bij het inrichten en implementeren van Business Central binnen uw organisatie. Van het inrichten, opleiden en ondersteunen op diverse afdelingen. Met onze logistieke en financiële kennis denken wij mee om met uw eisen en wensen het systeem op de juiste wijze in te richten. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring binnen diverse branches zoals:
  • Technische groothandels
  • Horeca groothandels en toeleveranciers
  • Handelsbedrijven in de Agrarische sector
  • Handelsbedrijven in de medische sector
  • Motor- en Fietsonderdelen groothandel
  • Vlees productiebedrijven
  • Steenfabrieken
Met deze diversiteit aan kennis op het gebied van handels- en productiebedrijven, zullen wij op basis van best-practice uw organisatie analyseren voor de juiste implementatie methodiek. Start met de basis van Microsoft 365 Business Central en voeg de juiste Apps toe voor een betere stroomlijning van uw bedrijfsprocessen door de organisatie. Wij zijn niet gericht op het verkopen van licenties, maar richten ons op de lange termijn relatie door een goede ServiceDesk en kennis. Daarbij kunt u gebruik maken van onze online trainingsprogramma op cursus.shape4business.nl

STEL HIER UWVRAAGEN

WE ZULLEN UANTWOORD GEVEN