Dynamics_NAV_365_1klein.jpg

Shape4Business

Microsoft Dynamics training

 

Voor een Microsoft Dynamics training moet u bij Shape4Business zijn. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in Microsoft Dynamics 365 Business Central en brengen onze kennis graag aan u over. Het is ons doel om bedrijfsprocessen naar de juiste automatiseringsoplossing te vertalen. Dit doen wij graag met een Microsoft Dynamics training.

Wij bieden diverse trainingen aan op het gebied van Microsoft Dynamics. Dit varieert van algemene gebruikerstrainingen tot het werken met dit systeem binnen de financiële administratie en logistieke afhandelingen.

 

Navision Dynamics training bij Shape4Business

Algemene 01 Introductie Cursus Business Central 365 (Gratis)

Deze cursus geeft uw meer informatie omtrent het gebruik zoals zoeken, filteren en personaliseren van Dynamics 365 Business central.

Financieel 01 Opzetten Rekeningschema, Dagboeken en de beginbalans (€55,-)

In deze training wordt u uitgelegd, hoe u het rekeningschema kunt inrichten, wat u kunt doen met het rekeningschema. Het gebruik van dagboeken en het boeken van uw beginbalans. Tevens de uitleg over het rekeningschema en de sub-administratie banken.
 
  • Snel schakelen, wij hebben grote expertise binnen het systeem;
  • Functieontwerp zelf ontwikkelen en ook direct opleveren;
  • Visueel ingericht;
  • Goedkoper vergeleken met de concurrentie.

Neem direct contact met ons op voor een Microsoft Dynamics training. Ook indien u nog vragen heeft of gebruik wilt maken van onze overige diensten, kunt u contact met ons opnemen.

OP ZOEK NAARDYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

TRAININGEN?

Bekijk dan eerst onze online trainingen voor de juiste implementatie van Dynamics 365 Business Central en de gebruikershandleidingen. Wij bieden Dynamics NAV help. Via onze website presenteren wij u een aantal gratis Dynamics 365 Business Central trainingen om inzicht te krijgen in het gebruik van 365 Business Central. Ook geven we duidelijkheid over onze implementatie methodiek.

De Dynamics 365 Business Central trainingen variëren van algemene gebruikerstrainingen en het inrichten van Microsoft Dynamics 365 Business Central op basis van best-Practice. Tot aan het werken met Dynamics 365 Business Central binnen de financiële administratie en logistieke afhandelingen. Dat is onze Navision help service.

Wat is Microsoft Dynamics 365?</

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central is ontwikkeld voor bedrijven. Deze intelligente bedrijfsapplicaties zijn er om uw bedrijf te leiden en om betere resultaten te boeken. Dit gaat via voorspellende en AI-gestuurde inzichten. Het voordeel van deze oplossingen, is dat ze te combineren zijn. Indien u slechts één oplossing wilt gebruiken is dat mogelijk, een combinatie van diverse oplossingen is mogelijk maar indien u alles wilt gebruiken, is dat uiteraard ook mogelijk.

De applicaties werken naadloos samen, zodat u een oplossing voor de gehele bedrijfsvoering kunt krijgen. Dit is inclusief verkoop, marketing, service, bedrijfsactiviteiten en commerce. U krijgt hiermee een goed overzicht van uw gehele organisatie. Tevens krijgt u hiermee nieuwe en realtime inzichten, zodat u betere resultaten kunt behalen.

Microsoft Dynamics 365 Navision training

 

Het programma Dynamics 365 Business Central kende in het verleden andere benamingen. Eerst had het de naam Navision, later werd dat Dynamics NAV en nu is de nieuwe benaming 365 Business Central. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een Navision Dynamics training, oftewel een Dynamics 365 Business Central training. Dit is dus een Microsoft Dynamics NAV online training, die u verder helpt met Dynamics Navision. Gebruikt u dit systeem al een langere tijd, maar heeft u alsnog het gevoel dat niet alles naar wens verloopt? Dan kunnen wij u verder helpen als onafhankelijke consultant.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar wanneer u wel alles uit Microsoft Dynamics 365 Business Central haalt. Door onze cap fit analyse kunnen wij u voorstellen doen met aandachtspunten, verbeterpunten en overige aanbevelingen om meer uit deze applicaties te halen. Dit kunt u uiteraard doen met een Microsoft NAV training.

VRAAG EENDYNAMICS NAVTRAINING AAN

Wilt u het maximale uit Microsoft Dynamics Navision halen? Kies dan voor een Dynamics NAV training van Shape4Business. Heeft u nog vragen over onze diensten of aanverwante zaken? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.